Γύρος του Νησιού με τουριστικό Σκάφος

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Το παραδοσιακό καράβι Ποσειδών ταξιδεύει στα νερά της Σύμης εδώ και 30 χρόνια ! Το καθημερινό αυτό ταξίδι γύρω από το νησί είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να παραλείψετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας , καθώς πολλές μαγικές παραλίες της Σύμης δεν είναι προσβάσιμες από ξηράς και αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία να κολυμπήσετε σε αυτές και να δείτε το νησί από μια άλλη οπτική γωνία!

Το καράβι αναχωρεί από τον Γιαλό στις 10:30 και κατευθύνεται αρχικά είτε προς την παραλία Μαρόνι είτε προς τον Άγιο Αιμιλιανό. Η παραλία Μαρόνι είναι μια μαγευτική παραλία όπου μπορείτε να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά της. Ο Άγιο Αιμιλιανός είναι ένα μικρό μοναστήρι το οποίο χτίστηκε από σφουγγαράδες, μετά από ένα όραμα που είχε ο κυβερνήτης τους . Το καράβι αγκυροβολεί στην προβλήτα στο μικρό αυτό νησάκι και έτσι οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το μοναστήρι καθώς κ να κολυμπήσουν !

Δεύτερη στάση : Φωκοσπηλιά , μια «κρυφή» παραλία! Κολυμπήστε στη σπηλιά και εάν είστε αρκετά τυχεροί ίσως γνωριστείτε με τον κο. Άλεξ , μια ντροπαλή φώκια που ανά διαστήματα κάνει την εμφάνιση του ώστε να γνωρίσει τους επισκέπτες της σπηλιάς του!

Η επόμενη στάση είναι είτε οι Διαβάτες είτε η παραλία Αγίου Βασιλείου ανάλογα το πρόγραμμα της ημέρας . Οι Διαβάτες είναι βραχονησίδες όπου αγκυροβολούμε ώστε να έχετε την ευκαιρία να βουτήξετε στα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου. Η παραλία Αγίου Βασιλείου είναι από τις πιο όμορφες και μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες της Σύμης .

Η τέταρτη στάση είναι πάντα η νησίδα Σεσκλί . Εδώ θα παραμείνουμε για 2 ½ ώρες και θα απολαύσετε το μεσημεριανό σας. Το πλήρωμα μας θα ετοιμάσει για εσάς το BBQ (κοτόπουλο) καθώς και τα υπόλοιπα φαγητά καθώς εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε τη θάλασσα, να χαλαρώσετε στην παραλία ή και να εξερευνήσετε το νησάκι! Το μεσημεριανό σας είναι φτιαγμένο από φρέσκα υλικά & υπάρχει ένας υπέροχος δροσερός χώρος κάτω από τα δέντρα όπου θα γευματίσετε με άνεση και θα απολαύσετε το κρασί & το φαγητό σας !

Κατά τον γυρισμό μας η τελευταία μας στάση είναι στη μαγευτική παραλία του Αγίου Γεωργίου. Εδώ πραγματικά τα νερά είναι γαλαζοπράσινα . Από εκεί μπορείτε να δείτε την ελληνική σημαία ζωγραφισμένη ψηλά στον γκρεμό . Η εμπειρία ολοκληρώνεται επιστρέφοντας στο πανέμορφο νησί της Σύμης έχοντας απολαύσει μια αξέχαστη μέρα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Τηλ: +30 6942774034 / +30 6973220215

 Email: [email protected] / [email protected]