Πώς να έρθετε

Συγκοινωνίες


Με πλοίο & ταχύπλοο

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν τακτικά πλοία για το λιμάνι της Σύμης και η διαδρομή με στάσεις και σε άλλα νησιά κρατάει περίπου 12 με 14 ώρες. Επίσης έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα εξής λιμάνια: Ρόδος, Κάλυμνος, Κως, Λερός, Λειψοί, Νίσυρος, Πάτμος, Τήλος.

https://www.athensguide.org/greek/symi.htm

http://www.bluestarferries.com

DODEKANISOS SEAWAYS

ANES FERRIES

www.sebeco.gr


Από άλλο νησί αεροπορικώς

Στη Σύμη δεν υπάρχει αεροδρόμιο, επομένως όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν αεροπορικά θα πρέπει να ταξιδέψουν πρώτα στη Ρόδο, Κω, ή ακόμη και την Αθήνα και στη συνέχεια να φτάσουν στην Σύμη ακτοπλοϊκώς.

Με δικό σας σκάφος – Μαρίνα

Κινητό: +30 6932 449745

Σταθερό: +30 22460 71661

Email: [email protected]

Website: www.marina-symi.gr

Τουριστικά γραφεία


Τουριστικά Γραφεία


Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται  στη Σύμη με σύνδεση με το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι της Ρόδου καθώς και ενδιάμεσα  λιμάνια όπως Τήλος -Νίσυρος -Κως -Κάλυμνος – -Λέρος -Λειψοί -Πάτμος είναι η Blue Star Ferries με τρία δρομολόγια την εβδομάδα.  www.bluestarferries.com.

Η εταιρεία Dodekanisos Seaways συνδέει τη Σύμη με τη Ρόδο καθώς και με τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα -Κως -Κάλυμνος – -Λέρος -Λειψοί -Πάτμος σχεδόν καθημερινά την καλοκαιρινή περίοδο . http://www.12ne.gr

H εταιρεία SAOS fERRIES συνδέει τη Σύμη με τη Ρόδο και με τα νησιά Χάλκη -Τήλος -Νίσυρος -Κως δύο φορές την εβδομάδα .www.saos.gr

Κεντρικό πρακτορείο Σύμης για τις παραπάνω ακτοπλοϊκές εταιρείες είναι το SymiTours http://www.symitours.com , όπου μπορείτε να δείτε όλα τα δρομολόγια όλων των εταιρειών για το λιμάνι της Σύμης.