Κακαβιά

Η σούπα κακαβιά χρειάζεται περίπου 30΄βράσιμο σε δυνατή φωτιά. Πριν την κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τον χυμό από τα δύο λεμόνια. Το ιδανικότερο θα είναι να βάλουμε διαφόρων ειδών ψάρια ειδικά πετρόψαρα. Επιπλέον μπορούμε να προσθέσουμε λαχανικά επιλογής μας αφού τα περάσουμε λίγο από το μπλέντερ.Σερβίρουμε με αρκετό φρέσκο πιπέρι και με δικά μας χειροποίητα πεντανόστιμα κρουτόν που θα φτιάξουμε με το χθεσινό ψωμί που έχουμε κόψει σε κυβάκια και έχουμε βάλει στον φούρνο με λίγο αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και ελαιόλαδο.